Participació a la Roda de Teatre del Montsià 2017

L'11 de maig vam participar a la Roda de Teatre Infantil i Juvenil del Montsià.

En primer lloc, Emília Serret del CRP Montsià ens va dirigir unes paraules de presentació de la jornada.

Seguidament, la presidenta del Consell Comarcal del Montsià, entitat que ha donat suport econònim a la Roda de Teatre, M. Carme Navarro Balada, ens ha dirigit unes paraules d'agraïment a l'Ajuntament d'Amposta per la cessió de l'Auditori, al professorat per la seua implicació i a l'alumnat pel seu treball i entusiasme. Ha destacat que en el teatre intervenen diferents disciplines i que fa desevolupar valors, sobretot, els del treball en equip i la col·laboració. I ens ha donat la benvinguda.

L'Institut de Tecnificació Esportiva d'Amposta, ens ha presentat el seu muntatge Retalls Shakespeare, Llull i Cervantes, dirigits per Bienve Borràs. Un muntatge que ens ha servit, amb molt d'encert, un tast de textos dels tres grans autors de la literatura universal.

Quan Bienve ha introduït l'obra, ha explicat l'alt grau de compromís i entrega que significa el teatre, ja que és el cos el principal instrument, i la veu, per a transmetre un missatge artístic.

Després de l'actuació dels companys i companyes de l'Institut d'Amposta, ha vingut, el sempre divertit i amic Moniato, que ens ha entretingut durant més de mitja hora amb bufes, equilibrisme, màgia i bon humor.

La nostra actuació ha estat molt tranquil·la, les paraules han estat ben dites, s'entenien, i podíem entreveure l'emoció que ens comunicaven i la intensitat de les paraules de Shakespeare i el valor de la traducció del nostre admirat i estimat poeta Gerard Vergés (1931-2014).

Per acabar, alumnat de l'Escola Miquel Granell, d'Amposta, dirigits per Mercè Martí, han interpretat l'obra Els cavallers de colors. Ho han fet molt bé i ens han agradat molt.

Després hem jugat en una pista esportiva que hi ha al costat de l'Auditori.

Més tard, hem dinat al parc dels Xiribecs. Hem passat una bona estona per allí, conversant i jugant.

En resum, una jornada molt bonica i divertida. El curs vinent, si tot va bé, repetirem.
Presentació de Tomàs Camacho Molina,  i Maria Novella Valls, a partir de l'1'27
Anastasia BelousSara DidouhCarolina TeleutsaTatiana Moreno PlaClàudia Fibla JuanPau Sancho NavarroJudit Pérez ItarteVera Roman CastellDavid OpreaBiel Gil FabregatEdu BozbiciSileno Aczel Taha FoudiliSandra Bonet Santapau

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XXXIII RODA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL DEL MONTSIÀ

1998-2009 MÉS D’UNA DÈCADA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL A ALCANAR